Smarta lösningar för badrum

Förvaring, utrymme, ljus, lyx och avkoppling, det är alla ord som stämmer bra in på hur de flesta vill att deras badrum ska se ut och kännas.  Vare sig det är en tillflyktsort eller ett rum för hygieniska behov så är det inte många som anser att badrummet inte ska inredas efter egen stil. Vitt romantiskt blänkande badrumsmöbel eller steninspirerat hemmaspa, ja oavsett vad man väljer så får man inte glömma badrummets funktion.

I badrummet samlas vi för att tvätta oss rena eller att uträtta våra behov, men det kan också vara den platsen vi drar oss till för att få koppla av och ligga i badet och låta ångorna rensa porerna. Det är platsen för romantiska bad, nödvändiga blöjbyten och allt däremellan. Småbarnsfamiljerna kanske längtar efter att få ett badrum som döljer alla barntillbehör och hygienartiklar, medan någon annan vill ha gott om utrymme och endast plats för det nödvändigaste. Oavsett hur ens behov ser ut så är det helt klart Hemgallerian som man ska besöka för att fynda sitt vackraste badrum. Där har nätets alla badrumsmöbler samlats på en plats och man kan i lugn och ro hitta sina favoriter och sedan beställa hem dem. Till exempel kan du klicka hem ett badkar från Hemgallerian och för att vänta dig leverans inom några dagar, det enda som återstår är att installera. Lista de saker som ni anser är viktigaste för just ert badrum:

  • Är det öppna ytor eller mycket förvaring som lockar? Tänk på att man kan få dem båda om man är villig att planera utrymmet. Exempelvis är det helt klart en fördel att satsa på dold förvaring som byggs in i väggarna. Det krävs dock en större renovering och mycket planritning.
  • Tänk på att vitt öppnar upp och mörkt stänger in. Är det så att man är intresserad av att ha ett stort och rymligt badrum så är helt klart vitt att föredra. Vill man ha mer intim grottkänsla med hjälp av lite mörkare färger på sten så är granit och dylikt helt klart att föredra. Ta reda på vilken stil som passar dig bäst.
  • Stil eller funktion? Många väljer sina badrum efter funktion medan andra tar stil som högsta prioritet. Man kan få båda men i många fall är stil mindre funktionellt och det kan vara smart att tänka runt detta.