Så hittar du till de bra hyresvärdarna

Att hitta rätt i myllret av hyresvärdar är inte alltid så lätt. Söker du dig bortanför Stockholm kan du hitta små privata hyresvärdar med mycket fina bostäder att hyra ut. Då slipper du dessutom den tuffa marknad som uppstått i storstadsregionerna som har skapat en mycket skör och snårig konflikt. Gladsheim har hyreskontrakt i Eskilstuna, Karlskoga och Arboga.

Vi har sökt igenom ett stort antal hyresvärdar istället och tar här https://gladsheim.se/ som exempel. En hyresvärd i rimlig storlek och med mycket kvaliteter. De erbjuder nämligen det du ska vara ute efter: trygghet och långsiktighet. Genom att ha god kontakt med din hyresvärd kan du se till att ditt boende blir bra och att ni alltid kan föra en dialog med varandra om vad som kan förbättras och var det finns potential att utvecklas. Genom att ta en aktiv del i sitt boende och ha en dialog med sin hyresvärd undviker man dessutom tråkiga missförstånd och liknande som kan uppstå.

Hyresvärdar utanför Stockholm har mer att erbjuda

Idag har hyresmarknaden eskalerat mycket eftersom det råder bostadsbrist i storstadsregionerna. Det har dock inte avskräckt folk från att flytta dit. Andrahandsmarknaden har dessutom fått några ordentliga åtgärder men som inte verkar efterföljas juridiskt. Många vittnar om att andrahandsuthyrare på många sätt bryter mot lagen men att det inte får några påföljder. Bor du hos en mindre hyresvärd och kanske inte nödvändigtvis i storstadsregionerna kan du lugnt luta dig tillbaka och bara betrakta det som sker ute i landet. Gladsheim som vi tidigare nämnt har dock lägenheter även i Eskilstuna som är bra pendlingsavstånd till Stockholm.

I förhandlingarna mellan hyresvärdar och hyresgäster finns det ofta i storstadsregionerna en hård och tuff ton. Många menar att hyrorna måste marknadsanpassas medan andra menar att hyrorna blir för höga. Stockholm sticker förstås ut som den region i Sverige med allvarligast bostadsbrist.

Genom att flytta till en trygg hyresvärd i till exempel Arboga kan du få en mer personlig dialog som är mer hälsosam för ett trivsamt boende.